Innovatie op de voorgrond: Hoe AT&T Azure en OpenAI benut

Industriële leiders zoals AT&T herdefiniëren de norm, verleggen grenzen, en integreren moderne technologieën in hun bedrijfsvoering om voorop te blijven lopen. Een voorbeeld van innovatie binnen AT&T is de recente aankondiging van het bedrijf over de implementatie van Microsoft Azure en OpenAI technologieën. In dit artikel gaan we in op hoe AT&T gebruikmaakt van Microsoft Azure OpenAI Service voor verschillende toepassingen.

microsoft open AI

Bedrijfsvoering automatiseren

AT&T is een Amerikaans telecommunicatieconcern. Het is de grootste provider op de markt van lokale, langeafstands- en mobiele telefoondiensten in de Verenigde Staten. Met behulp van Microsoft Azure en OpenAI verbetert het bedrijf de ervaring van medewerkers en developers.

Deze spannende ontwikkeling benadrukt de toewijding van AT&T om vooruitstrevende technologie te benutten om processen te stroomlijnen en klant- en werknemerservaringen te verbeteren. Azure OpenAI Service, een product van Microsoft, vormt het hart van deze innovatie. AT&T gebruikt deze service om verschillende facetten van haar bedrijfsvoering te automatiseren, zoals:

  • Middelen aanvragen door developers, zoals extra virtuele machines, wanneer er onvoldoende opslagruimte is of bij een computerprobleem.
  • Snellere software development, door het migreren van verouderde code naar hedendaagse vormen. Dit versnelt de productiviteit van ontwikkelaars en stelt hen in staat zich te concentreren op het creëren van meer moderne tools en ervaringen voor AT&T klanten en medewerkers.
  • Het uitvoeren van algemene HR-taken, zoals het aanvragen van een computer voor een nieuwe werknemer. Werknemers kunnen ChatGPT in Azure OpenAI vragen stellen of opdrachten geven, zodat de taak bij de juiste persoon terechtkomt.

Jeremy Legg, de Chief Technology Officer van AT&T, vat de betekenis van deze transformatie treffend samen als hij zegt: “Het gebruik van Azure OpenAI Service om enkele van deze meer algemene taken te automatiseren is een belangrijke verandering in de manier waarop we werken. Dit zorgt voor significante tijd- en kostenbesparingen. Het is nog vroeg, maar het is opwindend.”

Meer weten over dit onderwerp?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook een
berichtje sturen naar contact@milvum.com

Stimuleren van innovatie en creativiteit

Als mobiel- en platformontwikkelingsbedrijf zien we AT&T’s benadering van automatisering als een mooie use case. Innovatie gaat niet alleen over het automatiseren van taken; het gaat erom onze medewerkers vrij te maken van herhalende taken, zodat ze zich kunnen concentreren op ingewikkeldere taken. Dit stelt ons in staat een cultuur van innovatie en creativiteit te stimuleren die uiteindelijk vertaalt naar betere service voor onze klanten.

Heb je ook een vraagstuk dat je met
een app of platform wilt oplossen?

Neem dan contact op
Arvind