Word jij onderdeel
van onze toekomst?

Bij Milvum gaan we voor Goud! Zo wonnen we 8 van de 11 hackathons waaraan we deelnamen. Bij ons voel je de energie die je van een échte scale-up mag verwachten. We zijn ambassadeurs van verandering en pakken een grote uitdaging met beide handen aan en zetten direct vol overtuiging onze tanden er in. Wij geloven dat je onder druk én buiten je comfortzone het hardste groeit. Wil jij je talenten inzetten om samen met ons geschiedenis te schrijven? Wacht niet langer en solliciteer naar onze openstaande functies

Bekijk onze vacatures

Waarom jij bij ons aan de slag wilt?

Remco

"Mijn drijfveer is om de wereld op zijn kop te zetten door samen te innoveren! Met een achtergrond in innovatiemanagement en dus een passie voor innovatie, krijg ik energie van het omzetten van ideeën in waardevolle projecten."

Remco

Kaj

"Uitdagingen zijn geen problemen. De rust bewaren in momenten van stress is waar ik om gewaardeerd wordt."

Kaj

Lejun

“Ik ben het middenstuk van een Oreo die de klant en de gebruiker samenbrengt. Ik streef ernaar om de gaten in een concept op te vullen voor een logisch eindproduct. Daarnaast zorg ik als 'DJ Le J' voor het plezier op de werkvloer.”

Lejun

Full Stack Developer @ Milvum

Anish

“Het leukste aan werken bij Milvum is de sfeer en mijn collega's. Het is nooit saai omdat je elke dag nieuwe dingen leert en bezig bent met de nieuwste technologieën.”

Anish

Tim

“Het leuke van werken bij Milvum is dat je altijd op zoek bent naar verbetering. Het onderzoeken van nieuwe technologieën, het brainstormen over de optimale architectuur voor een project, dit zijn de dingen die het werk interessant en fris houden.”

Tim

“Het coole aan Milvum zijn de toffe collega's en de uitdagende projecten voor grote klanten!”

Nick

Onze kernwaarden

Wij vinden het belangrijk dat klanten en collega’s zich goed
voelen en worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te
halen. Wij werken volgens de onze kernwaarden.

Digitale Pioniers

Wij lopen door onze passie voorop in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale business, nieuwe technieken als AI, UX en Agile Scrum ontwikkelingen

Familie

We maken geen onderschat tussen collega’s en klanten, iedereen is onderdeel van de Milvum familie

Ambassadeurs van verandering

Met ons team bestaande uit innovators, UX designers en stoftware architecten ontwikkelen we niet alleen concepten, maar realiseren we daadwerkelijk schaalbare digitale platformen

Winnaars

We hebben een winnaarsmentaliteit en dat laten we zien door acht van de elk hackathons gewonnen te hebben.
We go the extra mile!

Maak kennis
met ons team

Arvind

Arvind

CEO Milvum

Randy

Randy

Nick

Full Stack Developer @ Milvum

Remco

Remco

Rishwan

Rishwan

Anish

Anish

Full Stack Developer @ Milvum

Kaj

Kaj

Lejun

Lejun

Tim

Tim

Viresh

Viresh

Vacatures

Geen vacature,
maar wel interesse?

Stuur dan een open sollicitatie naar banen@milvum.com ter attentie van Arvind Jagesser. Wij hebben altijd plek voor talent.