Full Stack .NET Developer (32-40 uur)

Omdat we als Milvum een sterke groei doormaken,
zijn we continu op zoek naar nieuw talent!

Visie

Iedere dag doen we bij Milvum ons best om organisaties te helpen met hun Digitale Transformatie. De opdrachten en doelstellingen zijn groot, maar in onze visie staat “Klein beginnen” centraal. In welke richting het Digitale transformatie proces ook gaat, onderzoek en experimenteer om datgene te weten te komen, dat je nog niet weet. Begin klein, valideer je aannames, pilot en schaal pas op wanneer je zeker weet dat de oplossing een succes is. Dit is de succesformule en het fundament waarop Milvum wordt gebouwd. Kortom: “Innoveren door te doen!”


Cultuur

Bij Milvum gaan we voor Goud! Zo wonnen we 8 van de 11 hackathons waaraan we deelnamen. Bij ons voel je de energie die je van een echte Scale-Up mag verwachten. We zijn ambassadeurs van verandering en pakken een grote uitdaging met beide handen aan, en zetten direct vol overtuiging onze tanden er in. Wij geloven dat je onder druk én buiten je comfortzone het hardste groeit. Deze mindset brengen we jou, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen in de richting die jij kiest. We maken geen onderscheid tussen collega’s en klanten. Iedereen maakt deel uit van de Milvum-familie. Je werkt zelfstandig maar bent niet alleen. Bij Milvum werken we samen naar hetzelfde doel toe. Dit doen we met weekly, monthly en quarterly goals. We zoeken iemand met een passie voor digitale innovatie, die net zo snel vooruit wil als wij.

Wat ga je doen?

Als Full Stack .Net Developer bij ons bedrijf ben je een cruciale schakel in het leveren van innovatieve en complexe oplossingen voor onze klanten. Je rol omvat:

  • Actieve Deelname in Scrum Sprints: Je zult dagelijks betrokken zijn bij Scrum-activiteiten zoals dailies en reviews, waar je jouw voortgang deelt en feedback ontvangt.
  • Iteratieve Ontwikkeling: Je werkt aan taken die binnen een dag voltooid kunnen worden, waardoor je snel en efficiënt bijdraagt aan de ontwikkeling van onze producten.
  • Backend Expertise: Je focus ligt op het werken met technologieën zoals .NET, PostgreSQL, Kubernetes en Docker.
  • Klantinteractie: Hoewel je voornamelijk via de Product Owner met klanten communiceert, krijg je de kans om je te concentreren op het creëren van de beste producten zonder afleiding.
  • Projectbetrokkenheid: Je werkt meestal aan één hoofdproject, met soms enkele kleinere projecten. Voor degenen die geïnteresseerd zijn, bieden we de mogelijkheid om als technisch specialist advies te geven in onze Jumpstart-trajecten.

Hierbij bieden wij een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij beloven jou

Kansen voor professionele groei en ontwikkeling

Als organisatie doen we niet anders, investeren in klanten, markt en ons product, om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen in de impact van onze producten. Wij geloven dat we dit alleen kunnen doen als onze familie meegroeit. En daarvoor moeten we ook investeren in ons team, dus ook in jou.

Ruimte te geven om te
ondernemen binnen een scale-up

Milvum is nu een scale-up, maar de startup mentaliteit? Die houden we. Dit betekent dat we de ondernemers blijven die bij een goed idee de koers durven te wijzigen, het liefst nog de volgende dag. Diezelfde ruimte krijg jij ook.

Dat je positief kritische mening en
verfrissende ideeën er écht toe doen

Bij ons geen ideeënbussen, ‘leuk idee, misschien voor Q2 volgend jaar’ en ’zet ‘t even op de mail’. Heb je een goed idee? Overtuig ons en dan gaan we ook er echt mee aan de slag. Bij Milvum ben je geen klein deel van een groter geheel: jouw continue kritische kijk op de business en organisatie zijn essentieel voor de groei van het bedrijf.

Dat we je vanaf moment één veel
verantwoordelijkheid geven

Werken bij een startup betekent werken in een klein team waar iedereen zijn eigen competenties, bijpassende taken én targets heeft. Veel verantwoordelijkheden, maar ook de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij jouw doelen gaat realiseren, linksom of rechtsom.

Zijn wij een match?

Je hebt een HBO of WO diploma binnen Informatica of Engineering of vergelijkbaar door ervaring.

.Net, .NET Core, C# en de meest voorkomende tools hebben geen of weinig geheimen voor jou.

Je krijgt energie van het ontwikkelen in HTML5, CSS3, JavaScript, Angular en/of React.

Je haalt je neus niet op voor GIT, SQL-Server en Azure.

Ervaring met Scrum is een belangrijke plus.

Functionele skills: analyse, problemsolving, time management, planning & organizing, proactivity, teamwork.

Arvind

Even kort kennismaken?
Plan een 10 minuten call in
met Arvind

Spreekt de vacature je aan, maar wil je meer weten over het bedrijf, de functie of het team voor je solliciteert?

Het sollicitatieproces

Als we een match zien tussen jou en de functie word je binnen een week gebeld door ons om meer te weten te komen over je skills en motivatie. Zien we geen match? Dan hoor je dat natuurlijk ook. We plannen een online gesprek in. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we je vragen om te werken aan een opdracht. We plannen een follow up meeting in om de uitwerking te bespreken.