Machine Learning Engineer (32 – 40 uur)

Wij zijn op zoek naar een ML Engineer die moeiteloos de behoeften van onze klanten doorgrondt en hen deskundig door technische processen leidt. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het bouwen, ontwikkelen en implementeren van AI-oplossingen, waarbij eigenaarschap en teamwork centraal staan. Jouw voornaamste missie? Het aanbevelingsalgoritme naar een hoger niveau tillen!

Visie

Iedere dag doen we bij Milvum ons best om organisaties te helpen met hun Digitale Transformatie. De opdrachten en doelstellingen zijn groot, maar in onze visie staat “Klein beginnen” centraal. In welke richting het Digitale transformatie proces ook gaat, onderzoek en experimenteer om datgene te weten te komen, dat je nog niet weet. Begin klein, valideer je aannames, pilot en schaal pas op wanneer je zeker weet dat de oplossing een succes is. Dit is de succesformule en het fundament waarop Milvum wordt gebouwd. Kortom: “Innoveren door te doen!”


Cultuur

Bij Milvum gaan we voor Goud! Zo wonnen we 8 van de 11 hackathons waaraan we deelnamen. Bij ons voel je de energie die je van een echte Scale-Up mag verwachten. We zijn ambassadeurs van verandering en pakken een grote uitdaging met beide handen aan, en zetten direct vol overtuiging onze tanden er in. Wij geloven dat je onder druk én buiten je comfortzone het hardste groeit. Deze mindset brengen we jou, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen in de richting die jij kiest. We maken geen onderscheid tussen collega’s en klanten. Iedereen maakt deel uit van de Milvum-familie. Je werkt zelfstandig maar bent niet alleen. Bij Milvum werken we samen naar hetzelfde doel toe. Dit doen we met weekly, monthly en quarterly goals. We zoeken iemand met een passie voor digitale innovatie, die net zo snel vooruit wil als wij.

Wat ga je doen?

Als ML Engineer maak je deel uit van ons dynamische scrumteam, dat zich inzet voor het creëren van waardevolle en innovatieve producten voor onze klanten. Je rol omvat onder andere:

  • Scrum deelname: actief bijdragen aan Scrum Sprints en de teamdoelstellingen.
  • Iteratieve ontwikkeling: continu verbeteren van ML-modellen.
  • Klantinteractie: direct samenwerken met klanten om hun behoeften te begrijpen en te vervullen.
  • Projectbetrokkenheid: praktisch bijdragen aan diverse projecten en zorgen voor een succesvolle levering.
  • Optimalisatie van aanbevelingen: analyseren van gebruikersinteracties en inhoud om nieuwe aanbevelingen te formuleren, met een focus op data en voorspellende technieken.

Wat bieden wij jou

Professionele groei

Als organisatie doen we niet anders, investeren in klanten, markt en ons product, om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen in de impact van onze producten. Wij geloven dat we dit alleen kunnen doen als onze familie meegroeit. En daarvoor moeten we ook investeren in ons team, dus ook in jou.

Ondernemend milieu

Milvum is nu een scale-up, maar de startup mentaliteit? Die houden we. Dit betekent dat we de ondernemers blijven die bij een goed idee de koers durven te wijzigen, het liefst nog de volgende dag. Diezelfde ruimte krijg jij ook.

Innovatieve cultuur

Bij ons geen ideeënbussen, ‘leuk idee, misschien voor Q2 volgend jaar’ en ’zet ‘t even op de mail’. Heb je een goed idee? Overtuig ons en dan gaan we ook er echt mee aan de slag. Bij Milvum ben je geen klein deel van een groter geheel: jouw continue kritische kijk op de business en organisatie zijn essentieel voor de groei van het bedrijf.

Directe verantwoordelijkheid

Werken bij een startup betekent werken in een klein team waar iedereen zijn eigen competenties, bijpassende taken én targets heeft. Veel verantwoordelijkheden, maar ook de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij jouw doelen gaat realiseren, linksom of rechtsom.

Gewenste vaardigheden

Universitair diploma in Kunstmatige Intelligentie, Informatietechnologie of een gerelateerd veld.

Bewezen ervaring als AI-specialist of ML-engineer met oplossingen voor productieomgevingen.

Ervaring met recommendation algoritmen voor sociale of e-commerce toepassingen.

Bekendheid met Scrum-methodologie.

Ervaring met de Google Cloud-omgeving.

Sterk in analyse, creativiteit, probleemoplossing, tijdmanagement, planning & organisatie, pro activiteit en teamwork.

Arvind

Even kort kennismaken?
Plan een 10 minuten call in
met Arvind

Klaar om impact te maken? Als jij klaar bent om je aan te sluiten bij een dynamisch team om jouw vaardigheden in machine learning in te zetten, solliciteer dan vandaag nog!

Het sollicitatieproces

Als we een match zien tussen jou en de functie word je binnen een week gebeld door ons om meer te weten te komen over je skills en motivatie. Zien we geen match? Dan hoor je dat natuurlijk ook. We plannen een online gesprek in. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we je vragen om te werken aan een opdracht. We plannen een follow up meeting in om de uitwerking te bespreken.