Product Owner – Projectmanagement (40 uur)

Omdat we als Milvum een sterke groei doormaken,
zijn we continu op zoek naar nieuw talent!

Visie

Iedere dag doen we bij Milvum ons best om organisaties te helpen met hun Digitale Transformatie. De opdrachten en doelstellingen zijn groot, maar in onze visie staat “Klein beginnen” centraal. In welke richting het Digitale transformatie proces ook gaat, onderzoek en experimenteer om datgene te weten te komen, dat je nog niet weet. Begin klein, valideer je aannames, pilot en schaal pas op wanneer je zeker weet dat de oplossing een succes is. Dit is de succesformule en het fundament waarop Milvum wordt gebouwd. Kortom: “Innoveren door te doen!”


Cultuur

Bij Milvum gaan we voor Goud! Zo wonnen we 8 van de 11 hackathons waaraan we deelnamen. Bij ons voel je de energie die je van een echte Scale-Up mag verwachten. We zijn ambassadeurs van verandering en pakken een grote uitdaging met beide handen aan, en zetten direct vol overtuiging onze tanden er in. Wij geloven dat je onder druk én buiten je comfortzone het hardste groeit. Deze mindset brengen we jou, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen in de richting die jij kiest. We maken geen onderscheid tussen collega’s en klanten. Iedereen maakt deel uit van de Milvum-familie. Je werkt zelfstandig maar bent niet alleen. Bij Milvum werken we samen naar hetzelfde doel toe. Dit doen we met weekly, monthly en quarterly goals. We zoeken iemand met een passie voor digitale innovatie, die net zo snel vooruit wil als wij.

Wat ga je doen?

  • Project Management: Als Product Owner
  • draag je de verantwoordelijkheid over verschillende projecten.
  • Je werkt samen met planning voor een vloeiend verloop van het project
  • Bent verantwoordelijk voor inschattingen, backlog en roadmap (met het team) en de uitvoer van deze opdrachten.
  • Je bent de spin in het web tussen business, IT en Klant.
  • Je leidt workshops, validatietrajecten, brainstorms en MVP sessies waarin je georganiseerd van probleem naar solution toewerkt met jouw projectteam.
  • Door onze groei en drang naar en optimalisatie is geen enkele dag hetzelfde. Met jouw resultaat gerichte mindset kun je de juiste stappen zetten en ga je jouw team begeleiden en motiveren.

Doe je dit dan allemaal alleen? Nee! Bij Milvum werken we samen naar hetzelfde doel toe. Dit doen we met de scale up methodiek. We zoeken iemand met kennis en passie voor digitale producten, om ons de volgende stap te laten zetten. Wij helpen je waar we kunnen!

Wij beloven jou...

Te investeren in jouw ontwikkeling

Als organisatie doen we niet anders, investeren in klanten, markt en ons product, om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen in de impact van onze producten. Wij geloven dat we dit alleen kunnen doen als onze familie meegroeit. En daarvoor moeten we ook investeren in ons team, dus ook in jou.

Ruimte te geven om te ondernemen binnen een scale-up

Milvum is nu een scale-up, maar de startup mentaliteit? Die houden we. Dit betekent dat we de ondernemers blijven die bij een goed idee de koers durven te wijzigen, het liefst nog de volgende dag. Diezelfde ruimte krijg jij ook.

Dat je positief kritische mening en verfrissende ideeën er écht toe doen

Bij ons geen ideeënbussen, ‘leuk idee, misschien voor Q2 volgend jaar’ en ’zet ‘t even op de mail’. Heb je een goed idee? Overtuig ons en dan gaan we ook er echt mee aan de slag. Bij Milvum ben je geen klein deel van een groter geheel: jouw continue kritische kijk op de business en organisatie zijn essentieel voor de groei van het bedrijf.

Dat we je vanaf moment één veel verantwoordelijkheid geven

Werken bij een startup betekent werken in een klein team waar iedereen zijn eigen competenties, bijpassende taken én targets heeft. Veel verantwoordelijkheden, maar ook de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij jouw doelen gaat realiseren, linksom of rechtsom.

Jij belooft ons...

Dat je minimaal een relevante afgeronde HBO / WO / Masteropleiding hebt.

Dat je minimaal 4 jaar ervaring als Product Owner hebt.

Kennis te hebben over methodieken als Lean Startup, Design Thinking, Google Design Sprint, etc.

Je ervaring hebt met Stakeholder management: Het opzetten van heldere rapportages en bespreken/pitchen van een oplossing.

Je ervaring hebt met het werken in Agile (Scrum).

Dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

Arvind

Even kort kennismaken?
Plan een 10 minuten call in
met Arvind

Spreekt de vacature je aan, maar wil je meer weten over het bedrijf, de functie of het team voor je solliciteert?

Het sollicitatieproces

Als we een match zien tussen jou en de functie word je binnen een week gebeld door ons om meer te weten te komen over je skills en motivatie. Zien we geen match? Dan hoor je dat natuurlijk ook. We plannen een online gesprek in. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we je vragen om te werken aan een opdracht. We plannen een follow up meeting in om de uitwerking te bespreken.