Terugblik op 2023: Een jaar van innovatie en groei

2023 was niet zomaar een jaar: de opmars van kunstmatige intelligentie (AI) speelde een belangrijke rol. Bij Milvum stond innovatie dan ook centraal. “We hebben ons dit jaar kunnen onderscheiden door onze focus op AI-gedreven projecten”, vertelt Arvind Jagesser, CEO van Milvum. “Het afgelopen jaar kenmerkte zich door snelle veranderingen en dynamiek, die ons team flexibel en alert heeft gehouden. Deze ervaringen hebben ons team versterkt en voorbereid op het komende jaar.” Dankzij de ontwikkeling van diverse toepassingen die gebruikmaken van geavanceerde AI-technologieën, zoals ChatGPT, heeft Milvum nieuwe mogelijkheden aan haar klanten geboden.

Arvind Jagesser Milvum

Uitdagingen en overwinningen

Een project dat ons dit jaar veel voldoening gaf, was onze samenwerking met Sportief Besteed Groep. We ontwikkelden een app en platform waarmee sportactiviteiten efficiënt worden aangeboden. Deze innovatie heeft een nieuwe manier gecreëerd waarop mensen sportieve en culturele activiteiten in hun buurt ontdekken en ervaren. Jagesser: “ Ik kom deze app regelmatig in mijn eigen buurt tegen en dan zie ik dat de app gebruikt wordt. Dat geeft een extra dimensie aan mijn trots op dit project.”

Een van de uitdagingen van 2023 was de integratie van geavanceerde AI-tools, waaronder Large Language Models voor tekst- en visuele media. Zo integreert Milvum bijvoorbeeld OpenAI-toepassingen voor klanten. Deze technologie helpt de eindgebruikers om beter begrepen te worden, wat een aanzienlijke impact heeft op hun dagelijkse interacties en besluitvorming.

Jagesser vertelt: “Ons team heeft zich dit jaar ingezet om deze technologieën toe te passen in onze dagelijkse werkzaamheden. Dit heeft geresulteerd in een verdieping van onze expertise en het vermogen om betere oplossingen te bieden aan onze klanten.” Door continu de expertise in de nieuwste AI-technologieën uit te breiden, blijft Milvum vooroplopen in de technologische ontwikkelingen binnen de markt.

 

Bevordering van teamontwikkeling

Bij Milvum investeren we actief in de ontwikkeling van ons team door trainingen en het verkennen van nieuwe technologieën. Dit zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen en groeien in onze vakgebieden. De hechte bedrijfscultuur, met teamuitjes, gaming-sessies en gezamenlijke maaltijden, draagt bij aan het bevorderen van samenwerking en innovatie binnen het team.

Vooruitblik 

Het komende jaar ziet er veelbelovend uit met als voornaamste doel het blijven innoveren en ontwikkelen van het team in de nieuwste technologieën. In 2024 ligt de focus op het ontwikkelen van een eigen generative AI-platform, met een focus op visual media generation. Dit stelt Milvum in staat een unieke dienst aan een specifieke niche te bieden.

Daarnaast wil Milvum vooroplopen in de technologische vooruitgang door producten te creëren die gebruikmaken van Stable Diffusion voor visuele mediageneratie. Dit is een methode om vanuit een tekstuele opdracht, met behulp van generative AI een afbeelding te genereren. Deze stap zal een nieuwe dimensie toevoegen aan de manier waarop we content creëren en delen.

Jagesser: “De belangrijkste les die we hebben geleerd, is het belang van continu bouwen, meten en leren. Dit principe staat ook in 2024 centraal in onze aanpak.”

Meer weten over dit onderwerp?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen
je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook een
berichtje sturen naar contact@milvum.com

Heb je ook een vraagstuk dat je met
een app of platform wilt oplossen?

Neem dan contact op
Arvind