Applicatie

Voice

Op straat een verhoor afnemen

Branche

Politie

App

Hoogwaardige opnames door filtering omgevingsgeluiden

Impact

Verhoren op straat betekent minder administratieve taken achteraf

Veiligheid

Opnamen worden versleuteld bewaard

In 2016, tijdens de hackaton van het Ministerie van Veiligheid en Justitie bedenkt Milvum de Verhoor app. Met dit concept winnen we de hackaton en begint de samenwerking met de politie om de app uit te werken tot een werkend product. Zo ontstaat Voice: een app die hoogwaardige opnames maakt door filtering van omgevingsgeluiden. Dankzij deze app is verhoren op straat heel toegankelijk geworden en dat zorgt voor minder administratieve taken achteraf. Het belangrijkste onderdeel? Opnamen worden versleuteld bewaard zodat de app veilig te gebruiken is.

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je verzekerd van een plek in onze volgende masterclass en profiteer je van een gereduceerd tarief op je eerste consult.

Arvind

Arvind

CEO Milvum

Bij de ontwikkeling van deze app hebben we speciale aandacht besteed aan de veiligheid en authenticiteit van de opgenomen gegevens. Dit garandeert dat persoonlijke en gevoelige informatie beschermd blijft en niet in verkeerde handen kan vallen.

Voice

Deze app, die het resultaat is van een vruchtbare samenwerking met de politie, is specifiek ontworpen om onder de uitdagende omstandigheden van het politiewerk op straat uitstekende geluidsopnamen te maken. Het unieke aan de app is haar vermogen om, ondanks omgevingslawaai, heldere en bruikbare opnames te leveren die essentieel zijn voor het opsporings- en strafproces.

Zo werkt de app

  • Stap 1

    Met de app neemt de politie direct op straat een verhoor af

  • Stap 2

    De geluidskwaliteit is inzichtelijk tijdens het opnemen

  • Stap 3

    Dit zorgt voor minder administratieve druk achteraf

“De app is een perfecte weerspiegeling van Milvum's streven naar innovatie in de IT-sector, waarbij we de nieuwste technologieën gebruiken om praktische, betrouwbare en veilige oplossingen te bieden voor hedendaagse uitdagingen.”

Resultaat

Het resultaat is een app die op straat, met alle omgevingsgeluiden van dien, uitstekende opnames van een verhoor maakt. Verder is de app gemaakt met de hoogste veiligheidseisen in oog, waardoor persoonlijke informatie niet op straat kan komen te liggen.

Heb je ook een vraagstuk dat je met
een app of platform wilt oplossen?

Neem dan contact op
Arvind

Wil jij ook een digitaal product met een
fantastische beleving? Download dan hier onze
whitepaper ‘In 5 stappen van idee naar prototype’