Applicatie

Soccer Scores Live

De start van Milvum

Branche

Sport

App

Voetbaluitslagen via een app

Vernieuwend

Pushnotificatie van doelpunten binnen een minuut op je telefoon

Impact

Dertig miljoen downloads

Tien jaar geleden bouwde Milvum de mobiele app Soccer Scores Live. De app wordt binnen no-time dertig miljoen keer gedownload en leidt tot de start van Milvum. Soccer Scores Live legt de basis van het succes van Milvum. De ultieme customer experience die de voetbalapp groot maakte, staat nog altijd aan de basis van alles wat Milvum dagelijks ontwikkelt.

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je verzekerd van een plek in onze volgende masterclass en profiteer je van een gereduceerd tarief op je eerste consult.

Arvind

Arvind

CEO Milvum

“We speelden in op een behoefte van de gebruiker en werden hiervoor beloond met talloze downloads. Iets wat destijds ook de Windows Phone Store opmerkte, waardoor we onze app naast bekende namen als Angry Birds in de lijst met uitgelichte apps terugvonden.”

milvum app soccer scores live

Uniek in zijn tijd

Met de voetbaluitslagenapp kun je voetbalwedstrijden live volgen. Een van de speerpunten van de app, is de pushnotificatie die je binnen een minuut op je telefoon krijgt wanneer er gescoord is. Vandaag de dag klinkt een dergelijke pushmelding logisch, maar tien jaar geleden was er geen app of website die deze mogelijkheid bood en waren veel mensen voor voetbaluitslagen nog afhankelijk van teletekst.

Zo werkt het

  • Stap 1

    Om het zoeken naar wedstrijden makkelijk te maken, kun je een selectie maken van je favoriete landen of competities.

  • Stap 2

    Bekijk gedetailleerde wedstrijdinformatie, zoals gele kaarten en doelpunten. Er zijn ook wedstrijdstatistieken beschikbaar, zoals balbezit en schoten op doel. Daarnaast is er naast de opstelling ook een overzicht van de wisselspelers. Met de voetbaluitslagenapp kun je live wedstrijden over heel de wereld volgen.

  • Stap 3

    Krijg pushnotificaties en ‘live tiles’ op je Windowstoestel door een wedstrijd te volgen in de app. De wedstrijd komt dan in je favorietenlijst.

De ultieme customer experience die de voetbalapp groot maakte, staat nog altijd aan de basis van alles wat wij dagelijks ontwikkelen.

“We zijn trots op tien jaar ontwikkeling. We maakten een knallende start en bewezen direct dat onze gebruiksvriendelijke insteek voor app-ontwikkeling succesvol is. Door onze ervaringen weten we als geen ander hoe om te gaan met schaalbaarheid en kiezen we slimme manieren van hosting die flexibel op- en afschalen mogelijk maakt. De techniek veranderde gedurende de jaren en maakte nóg meer mogelijk dan we tien jaar geleden konden bedenken. Maar wat altijd hetzelfde blijft, is onze trots op de eerste app die aan de start stond van ons mooie bedrijf.”

Meer weten over deze case?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook een berichtje sturen naar contact@milvum.com

Heb je ook een vraagstuk dat je met
een app of platform wilt oplossen?

Neem dan contact op
Arvind

Wil jij ook een digitaal product met een
fantastische beleving? Download dan hier onze
whitepaper ‘In 5 stappen van idee naar prototype’